All I want to do is have some fun!

Gud att ha ont om pergar är verkligen tråkigt... jag klättrar på väggarna bara av vetskapen att jag inte har nåt att göra den här helgen!! I Paris vande man sig vid en viss livsstil då vi var ute och träffade folk nästan varje kväll, sen att gå från det till att sitta inne hela veckan och framför allt helgen känns jävligt depp! Får väl ta och nöja mig med musik och dagdrömmande om utgångar så länge... 
  
 

PMS?

Så det här med att vara försökskanin då... Jag har blivit kontaktad av flera forskare som vill att jag ska delta i deras studier, dock är det lite svårt för mig att boka upp mig för försök då jag vill vara så flexibel som möjligt då det kommer till jobb. Men nu har jag blivit kontaktad av en forskare vars studie jag verkligen ska försöka delta i. För att delta måste man sätta av en hel dag då man får ett läkemedel insprutat och sedan stanna på kliniken i 8 timmar för övervakning. Läkemedlet ska testas om det har en positiv inverkan för kvinnor med höga halter av det ämne som orsakar PMS, så det dem kollar är alltså om dessa ämnen minskar. Sen ska man komma in 24, 48 och 72 timmar efter injektionen för provtagning. I det här försöket får man bra ersättning, samt ersättning för resor till och från kliniken. Så ska försöka boka in tider för att delta i det här försöket så fort jag får veta om jag har fått jobbet på Max.  
 

Möjligheter...

Fick ett mail för några dager sedan angående ett jobb som administrativ assistent som jag sökt i Paris. Dem ville att jag skulle komma in på intervju hos dem och att det verkade som att jag var personen dem sökte... Synd att det mailet inte kom tidigare, jag saknar verkligen Paris. Jag hoppas verkligen att jag kan åka tillbaka dit i sommar! Jag har tänkt att nu det här året ska jag verkligen försöka lära mig så mycket franska jag bara kan. Träffade en fransk tjej från couchsurfing för några dagar sedan och då bestämmde vi att vi ska ses en dag i veckan då hon lär mig franska och jag lär henne svenska, tror att det kan bli riktigt bra. Sen får man ju passa på nu när man bor i en studentstad att ta lite franska kurser på Uppsala universitet, så får jag ju ett kårleg också. 
 
Vackra Paris ta mig tillbaka! 

Flytt!

Nu så, röran har fortsatt därför har bloggen inte varit första prio. Men nu så ska det bli ändring på det! Intervjun på JC och MAX gick väldigt bra båda två tycker jag. Fick jobbet på JC och jobbade där första gången igår, väldigt roligt. Jag är ju van vid ganska stressiga jobb, så det kommer ta lite tid och vänja sig vid att man inte behöver jobba i 180 hela tiden och att man faktiskt får gå på toa då man känner för det. Max får jag veta om jag får i början på nästa vecka, men det är 12 som ska intervjua för jobbet och bara 3 som får det, men jag hoppas verkligen på det. 
 
Igår var det flytt som gällde! Bor just nu hos min gymnasiekompis Sosso och hennes två room mates i en 4:a. Här kommer jag att bo till slutet av Mars, så försöker nu för fullt hitta nåt att flytta in i efter det. I helgen blir det jobb på Subway och förhoppningsvis får jag träffa D på en fika om hon får tid :) Nu ska jag ta och börja förbereda lite lunch och sedan röra mig till stan och jobb. - G
 
Här kommer jag att bo närmsta månaden. 

Internet...

Nu är jag tillbaka, blev kvar i Uppsala en extra dag för lite häng med frugan och jobb. Så jag fick jobbet på Subway, det är bara halvtid dock... Så imorgon har jag en intervju på JC och efter det på Max, så vi får hoppas att det går vägen! Annars har det varit skönt att få jobba lite, få lite rutin på saker och tänka lite på annat. Ikväll har jag varit duktig och tvättat och sen skypat med min andra halv som just nu befinner sig på andra sidan atlanten... Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och göra mig redo för avfärd till Uppsala åter igen! Puss och godnatt
 
//Gabrielle
 

Försökskanin

Är precis vad jag och Diana har tvingats bli. Nu ryter plånboken ifrån och ett lätt sätt att tjäna snabba pengar på är att vara försökskanin. Man ställer helt enkelt upp på medicinska försök och studier och får betalt för det. Jag har nu fått ett uppdrag och kommer nästa söndag åka till karolinska för att göra en MRI (scanning av hjärnan) och lite andra tester. Det här uppdraget ger inte jättebra betalt men vi hoppas att lite större grejer rullar in snart! annars går jag efter filosofin "många bäckar små", det ligger nåt i det där ;)
 
Fake it til you make it! 

Jobbjakt!

Så den nya planen är nu att jag och Diana ska flytta ihop här i Sverige istället. Efter många om och men blev det bestämt att flytten blir till Uppsala, helt enkelt för att vi lättast får lägenhet där. Men prio 1 - JOBB! 
 
Den här veckan har blivit mycket fram och tillbaka för mig. Men vi har varit riktigt duktiga och delat ut iallafall 50 CV:n var runtom i Uppsala. Jag hade en intervju på ett Café i onsdags, idag är jag och provjobbar på Subway, på tisdag ska jag på intervju hos Max och sist men inte minst har JC hört av sig och vill boka in en intervju. Så förhoppningsvis får jag jobb snart! 
 
Efter jobb ska jag träffa en kompis till mig som pluggar där på en fika, ska bli riktigt roligt att träffa henne! Efter det ska jag frugan och syrran hennes njuta av varandras sällskap framför lite solsidan säsong 3.
 
Förresten har jag ÄNTLIGEN fått en ny mobil!! Tack så hemskt mycket för det frugan min!!
 
//Gabrielle

If you're still breathing your the lucky one...

Så Sverige hemkomsten har för mig variit ganska tuff... Hade inte planerat att komma hem, och jag hade inte planerat att vara utan jobb såhär länge. Så till mina Svenska vänner vill jag börja med att be om ursäkt för att jag hållt mig lite undan, har bara kännt att jag måste komma på fötter lite först och det har ingenting med att jag inte vill träffa er att göra.
 
Igår var det alla hjärtans dag, och deppigt värre var det i Gabrielle's huvud när allt jag kunde tänka på var min potensiella dejt med Mr. M i romantiska Paris... Istället satt man hemma själv i soffan ensam och arbetslös. Men så ringer livets ljusglimmt och the dreamteam fick vara tillsammans även på alla hjärtans dag! Vi gick och såg "du gör mig galen", sämsta översättningen någonsin på en film tror jag. Förstår inte hur man kan få "silver lining playbook" till "du gör mig galen"? Efter filmen blev det kaffe och babbel, så mycket trevlig alla hjärtans dag blev det tillslut. 
 
Bästa filmen på länge!! 

THIS SUCKS - GARANTEED

Hittade bilder från vårt sista dygn i Paris, så här kommer eländet i bildform.
 
 
Mys...
 
 
Hej Svea
 
 
Sista måltiden
 
Glad tjej
 
Hos Mr. M 
Tyckte att vi förtjänade en god sallad innan vi begav oss till flygplatsen
 
Olso 9 timmar, let the countdown begin... 

Radioactive

Okej gott folk, nu drar vi igång bloggen igen!! Diana har inget internet, men jag kommer att publicera inlägg åt henne så länge men dem kommer inte komma lika ofta. Inledningsvis, låt oss reda ut kaoset!
 
Så den morgonen vi skulle ge oss ut för en heldag på Paris gator fick lite av en annan utgång... Som vi visat er förut så har vi haft mögel i lägenheten, vilket bara blivit värre och värre med tiden. Jag och Diana har båda haft svårt och andas i samband med en rad andra symptom på grund av detta. Men så den här mogonen gick Diana för att hämta lite papper i vår bokhylla och fann då en massa mögeldjur som krälade på hela vår bokhylla och våra saker, när vi började titta var dem över hela väggen. 
 
Paniken satte in och resväskorna åkte fram, vi MÅSTE ut! alla saker i bokhyllan fick vi slänga. Sen gick allt väldigt fort därifrån, vi sa upp oss från jobb, sa upp lägenheten och bokade flyg hem till kalla Sverige. Det tidigaste flyget vi fick tag på lyfte dagen efter 20.30 på kvällen och mellanlandade i Oslo i nio timmar, men det var det det fick bli. Tanken var att spendera natten på flygplatsen, men när jag ringde Mr. M för att säga hejdå så insisterade han på att vi båda skulle sova där, sagt och gjort! Sen begav vi oss till flygplatsen, hade trots att livet var/är skit, en fantastiskt rolig flygtur hem och landade i Svea fredag morgon. 
 
Ljusglimten i det här eländet är ändå att vi fortfarande har varandra, utan det hade det varit betydligt jobbigare än vad det var. Men det tråkigaste med det hela måste ändå vara det faktum att jag fick jobbet på turistaffären samma dag vi åkte och att jag blev tvungen att lämna min Mr. i romantikens stad. Men det är bara att ta nya tag helt enkelt! 
 
Första hänget i San Francisco, finare vän får man leta efter! <3
 
//Gabrielle
 
 
 

Nu ni!

Nu ni händer det en massa i livet of the dreamteam, så vi återkommer när vi har mer tid! 

The birds of spring returning

Idag ar bade jag och Gabbi lediga sa vi tankte strosa runt i Paris och utforska lite. Bada tar med sina systemkameror sa senare blir det inlagg med massa bilder! :) Jag ska nu satta mig med min Paris guide bok och skriva en lista pa stallen jag vill besoka som jag annu inte hunnit med. /d 
 
Nu har hostkappan akt fram i alla fall. Sa skont att varmen borjar komma tillbaka. Avskyr verkligen vinter och kyla. 

Cravings

Det har ar vad jag saknar med Sverige idag:  /d
 
 

Vaning 8

Usch vad jag har sovit daligt inatt. Den har lagenheten haller pa att rasa samman. Varmen stangs av var och varannan dag. Harom dagen var det sa kallt i lagenheten att kylan trangde sig genom alla mina hudlager och nadde anda in till mina ben. Jag fros sa mycket att jag kollapsade under bade mitt och Gabbis tacke och kunde inte rora mig ur flacken. Efter att jag lyckats ta mig upp ringde jag varan landlord och bad om hjalp. Enough is enough. Och jag bad dom aven fixa toalett lampan som inte fungerat den senaste veckan, sa vi har varit tvungna att ga pa toa med toalett dorren oppen for att ljuset ska sippra in. Ska det behova vara sa? Da fick vi genast hjalp med det, men idag slutade lampan fungera igen. Sweet is short... /d 
 
En kakelugn och en massa ved ar vad vi skulle behova i den har lagenheten. 

Riktig vårdag

Intervjun idag gick bra, får veta om några dagar om jag får det, så det är bara att hoppas. Efter så promenerade jag i det fina vårvädret längs champs-elyseés, otroligt skönt! Jobbet ikväll gick bra, hade henne bara i tre och en halv timme vilket var jätteskönt då jag åkte på världens magknip med en timme to go. Ikväll blir nog bara en lugn kväll, åker möjligtvis iväg och kollar film med Mr.M men jag tror nästan att jag stannar hemma, känner mig ganska trött. Imorgon är både jag och Diana lediga så det blir en hel dag ala Paris och vi tänkte att vi skulle utforska lite av de vi inte utforskat än. Nu ska jag lägga mig i sängen och bara slappna av tänkte jag, godnatt på er gott folk. 
 

Intrigued...

Ja, nu har ju den har Eric hort av sig. Jag maste vara arlig och erkanna att varfor jag framst visade intresse var for att han ar fran Paris och jag tankte pa sa satt kan jag fa ova min franska. Jag har sa manga amerikanska vanner har sa det blir att jag mest pratar engelska. Och Eric hade ganska dalig engelska sa jag tankte vi kommer bli tvungna att prata franska. Hans sms var ganska sa svar att tyda, forstod knappt halften. Jag tror han direktoversatter manga uttryck fran franskan sa det blir lite knasigt, men jag ska inte skratta at honom. Han forsoker ju verkligen och hans engelska ar betydligt battre an min franska. Haha fast kan anda inte lata bli att skratta lite, "cab, hide and seek" och "sensitive" haha vaa? Jag far ju be honom tolka sms'ett pa torsdag. I alla fall nu kanner jag mig nyfiken har vad det ar for dejt han har planerat. Han ska ju ringa ikvall och give some of it away, but not to much haha spannande :P /d
 
Stackars killarna jag traffar, dom har ingen aning att jag hanger ut dom pa det har viset pa bloggen. 
 

A look around Paris...

Champs-Elyseés också kallad världens vackraste aveny och ligger i 8:e distriktet. Gatan är nästan 2 kilometer lång och är kantad med exklusiva butiker, nattklubbar och hotell. Det är också en av de dyraste gatorna att bo på i världen. 
Invalides ligger precis utanför vår dörr, så alltså i det 7:e distriktet. Inne i byggnaden finns en mängd monument och museéum med fokus på den franska millitärhistorien. 
Invalides at night
Hotel de ville är det franska stadshuset och ligger i 4:e distriktet. På vintern finns en isrink där man kan åka skridskor utanför och byggnaden är vacket upplyst om kvällarna.
 
 
Vackra Paris <3 //G

It's a beautiful day Don't let it get away

Idag ar det en san dar dag da jag har massor av energi! Vet inte riktigt vad jag ska gora med den. Gabbi namnde i ett tidigare inlagg att vi sov 13h harom natten, kanske ar det darfor jag har all denna nyvunna energi. Jag vet att Gabbi hade sin teori om varfor vi sov sa lange, men jag har min egna: Jag tror att jag undermedvetet sov sa lange for jag visste att det var min sista natt i sangen. Vi har namligen bara en sang har hemma och Gabbi har sovit pa en luftmadrass som min van Sofia tog med sig nar hon var och halsade pa mig. Och nu nar det har gatt en manad ar det inte mer an rattvist att byta; Gabbi far sangen och jag madrassen. 
 
 
Jag ar i alla fall kladd och redo for dagen! 
 
 
 
 
 
 

My Mr. M...

Jaha gott folk det kanske är dags att ge lite mer detaljer angående min Mr. tall, dark and handsome in a suit, Mr. M som han kommer att få heta här i bloggen. Så vi träffades igen igår och jag gillar verkligen honom, och vad det verkar så tycker han om mig också. Han är en riktig gentleman, rolig, social och incredibly handsome. 
 
Ja så gårdagen var minst sagt trevlig, älskar the Lion bar. Idag har jag en intervju för en turistshop på chams-elyseés och efter det ska jag iväg och ta hand om J, efter det får vi se vart kvällen tar mig. 
 
 
Såhär såg jag ut igår
 

Anything other than 'yes' is 'no'

Justja! Gissa vem jag sag i minglet igar kvall pa baren? Miguel! Sa awkward. Jag skrev ju ett mess till honom efter att han inte fattade vinken, dar jag var ganska sa rak och arlig. Det tog han inte sa bra kan jag tala om. Man fick ju onda blicken hela kvallen. /d
 

The magic and the misery, come and go so easily

Godmorgon!
Hade en jatte trevlig kvall igar pa The Lions. Tyvarr hann vi inte med quizet, middagen drog ut pa tiden. Som vanligt har vi sa mycket att prata om och ingen av oss gillar att stressa sa vi valde att hoppa quizet for denna gang och vinna nasta mandag helt enkelt! Igar kvall traffade jag en trevlig fransman, Eric hette han. Han var val typisk fransk skulle jag saga, valdigt passionerad och intresserad av kultur. Sa han fragade om han kunde fa bjuda ut mig nasta vecka, och ga pa teater tillsammans. Det tackar man ju inte nej till, sa nu far vi se om han sjalv ar en teaterapa eller om han lever upp till den seriosa kladstil han bar. Either way, blir det trevligt att traffa a true parisian och fa prata lite franska :) /d
 
There is a reason why they call us the dream team. Eller ja... heh varfor vi kallar oss the dream team ;) 
 
 
Gabbi och jag vi ar valdigt like, men anda olika. Hon ar blond och blaogd och jag ar mork och melerad, men en sak har vi gemensamt: Party! ...Vi verkar ju tro att vi ar rockstjarnor...Dags att vakna fran den drommen. Jag menar igar kvall var var 5 kvall i streck, nu far vi va hemma ett par dagar tycker jag. Titta pa lite film. Eller kanske ga pa bio. Nagot bra som gar just nu, som Ni kan rekommendera? Ingen action, ingen vald. Garna drama och romantik :) 
 
 
 
 

 
 


 

 

 

 

 

I've got to be high class... Which is sad, because I like bars.

Igar gick vi till WOS bar, stamningen var pa topp! Dom hade ett live band som spelade musik och byggde upp den glada stamningen before The Big Game. Jag var nog den enda som smuttade pa ett glas rott, resten holl i stora muggar med ol. Jag och Gabster traffade ett gang trevliga amerikanare som vi chattrade med innan vi gick for att hinna med sista metron som gar sa tidigt som 01.00 har! Imorse googlade vi fram resultatet, och tyvarr forlorade San Francisco’s 49ers :(  

 

Idag ar det mandag vilket ikvall innebar The Lions bar! Far forsoka lasa lite nyheter pa natet sa att jag och Gabster vinner quizet ikvall! Vad ska Ni gora for roligt idag? 
 
 
Det blev en hel del girl talk igar kvall. Marks inte av att vi bor ihop och spenderar dom flesta minutrarna av dagarna och natterna tillsammans for trots det overflodar amtalsamnena. Igar smed vi planer for alla hjartans dag hehe ;) 
 
 
Har har Ni min fina van Alixe aka bartendern. Vi traffades precis innan jul och bestamde oss for att fira julafton tillsammans och pa den vagen ar det! Hon bor aven i ett av mina favorit kvarter har i Paris - latinkvarteren som ar kant for sitt uteliv, mycket barer och unga manniskor. Det ar alltid valdigt livat dar. I Saint-Michel hittar man aven turist attraktioner som Notre Dame kyrkan (som for ovrigt har fler turist besok an Eiffeltornet, det fick jag lara mig av Alixe).
 
Jag som inte ar sa dar jatte intresserad av sport hade anda nat trevligt att titta pa, "ogongodis" som det sa fint heter. Sag mest hans rygg, men det behovdes inte mer. Alla har vi saker vi tycker ar viktiga hos nagon, manga faller for vackra ogon, andra for vackra leenden, Gabbi for langa killar i kostym och jag for killar med snygg rygg. Det tycker jag ar viktigt, att dom ar bredaxlade. Min mardrom skulle vara en kille med kyckling armar dar det blir att om man kramas ar det som att jag haller om honom. Da skulle jag kanna mig som mannen i forhallandet. Nu kommer vi an en gang till det har med konsroller, och an en gang onskar jag att jag kunde skriva "det spelar val ingen roll om jag ar mer bredaxlad och haller min kille i min famn" men det spelar faktiskt roll for mig.
 
 
Helt odelagt var det igar pa tunnelbane stationen, det hander inte ofta.
 
 
 
 
 

Superbowl 2013

Gud Jag och Diana sitter just nu och äter frukost klockan tre på eftermiddagen. Vi har båda sovit som stockar i 13 timmar!! Tror att det beror på en kombination av trötthet från alla inflammationer och mögel inandningar som våra kroppar har gjort de senaste veckorna, men främst det faktum att värmen i lägenheten faktiskt har fungerat inatt!
 
Igår var jag och jobbade med E, det gick bra, så skönt att bara ha ett barn när man annars är van vid två eller tre. Efter det mötte jag upp Diana och vi åkte till WOS bar för att hälsa på en vän som provjobbade igår och för att kolla på superbowl. När vi kom dit fick vi lite av en chock i dörren, det kostade 10 euro att komma in och med tanke på att allt vi för tillfället räknar våra pengar i antalet äggpacket vi kan köpa så sved det ordentligt i plånboken. Samtidigt ville vi ju verkligen se superbowl, det är för oss väldigt mycket San Francisco över det hela så vi bestämde oss bara för att göra det. Tur var att man fick en drink gratis, eller ja gratis var dem väl inte riktigt utan för dem 10 euro du hade betalat vid dörren vill säga. 
 
Baren var i sig väldigt mysig och familjär och det hade blivit full pott om personalen inte hade varit på otroligt otrevliga! Så synd för ett så härligt ställe, så jag hoppas att vår vän Alex får jobbet så blir det ju iallafall en trevlig som jobbar där! jag beställde in en side car, som verkligen inte liknade en side car, men den var okej ändå och Diana tog in ett glas rött, tror att hon var den ända på baren som drack vin, haha. Sen satt vi och pratade som att vi inte hade setts på två veckor. Efter ett tag blev vi så hungriga, mest för att alla beställde in pommes och burgare, så jag sprang iväg till en butik på andra sidan gatan och köpte lite riskakor och fraiselle (keso liknande) som vi festade på!
 
Ju senare det blev ju mer folk samlades och stämningen blev bättre och bättre. Vi hamnade bredvid ett gäng amerikanare som var väldigt trevliga. Sen som en blixt från klarblå himmel fick jag jätteont i magen, har börjat märka att jag förmodligen är antingen laktosintollerant eller känslig mot laktos vilket känns jättejobbigt i och med att jag fullkommligt ÄLSKAR youghurt. Men det passade ändå rätt bra för att då hann vi med sista metron hem. Det jobbiga med det var att själva superbowl började 00.30, precis när vi gick, så vi var dårarna som trängde oss ut mitt under nationalsången. Dessutom hade vi bland de bästa platserna i baren eftersom vi var så tidiga. Men det var en toppen kväll även utan match, gott sällskap är verkligen allt som behövs! 
 
När vi kom hem fick jag somna på det bästa sätt jag vet. När jag var liten sov jag ofta över hos min mormor, vilket var bland det bästa jag visste. Hon tappade alltid upp ett bad till mig, gjorde mysigt kvällsfika och rådde om mig. Men det bästa med att sova hos mormor var att när vi gick och la oss så läste hon alltid högt ur antingen Aftonbladet eller hemmets journnal, och även om jag möjligtvis var lite liten för att verkligen förstå innebörden i vad hon läste så var det bara grejen att få somna till högläsning som jag tyckte var så mysigt. Så Igår hade Diana läst lite i sin enneagram bok och vile läsa upp för mig vilken personlighetstyp jag är, somnade så gott igår, så tack för det min fina vän! 
 
Nu ska jag ta mig ut och gå iväg till en butik här i närheten och köpa en massa tråkigheter, såsom tandborste, tandkräm, rakhyvlar och annat sånt tråkigt som man helst inte vill spendera pengar på als. Sen vid 8 ska vi dra oss till vårt "favorite event of the week" the lion bar! Vi hoppas på lite bättre tur med quizet den här gången, och lite senare kommer Mr. M och möter upp oss :) Vad ska ni hitta på en måndag som denna? 
 
Hon är en vacker en, my wife <3
 
Bästa snacket på länge vill jag lova!! Och testade förresten en irländsk cider igår, Magners, som faktiskt var en riktig hit! 
 

Scream and shout

Så igår på baren gick bra, tycker verkligen att det är ett roligt jobb! Får veta de närmsta dagarna om det är jag som får det, det står mellan mig och en annan kille, han verkar ha mer pale på drinkar och så men kanske inte har den bästa social kompetensen. Men det blir spännande att se hur det blir, gillar verkligen dem som jobbar där, så jag tror att jag skulle trivas om jag fick det. Dock var det ju lite av en omställning att jobba så sent, och vid tre började jag bli lite trött, vid fem var jag helt slutkörd! Kom hem till frugan vid halv 7 då jag gick och la mig och hon gick upp.
 
Vaknade sedan vid 2 till en fantastisk doft i lägenheten, Diana hade gjort en helt fantastiskt god currysoppa som vi brunchade på. Börjar jobba 4.30pm idag med E och jobbar till 8 nångång ikväll skulle jag tro. Efter det blir det lite drikar med vänner och superbowl! Nu MÅSTE jag göra mig iordning! //G
 

Over and out from the Gabster :P
 
 

Some people sleep easy, some people don’t

Prinsessan pa arten ligger fortfarande och sover efter nattens pass. Sjalv har jag varit och handlat och forberett en god curry gryta som brunch. Nu spelar jag James Morrison pa hogsta volym i hopp om att hon ska vakna upp :) /d

Sunday Funday

Idag har jag en rolig dag planerad tillsammans med ett gang vanner! Vi ska pa en SuperBowl party pa WOS. Och jag har en van som kommer jobba i baren dar ikvall, som har lovat att blanda oss goda drinkar. Men innan det ska vi forst ses och hanga under dagen, det var ett tag sedan vi alla sags och sedan ska vi ut och ata middag tillsammans before hitting the party :)
 
Jag minns forra arets Super Bowl. Jag har aldrig varit intresserad av amerikansk fotboll men ville inte missa den stora dagen och alla festligheter som det innebar. Jag och Gabbi hade da nyligen lart kanna varandra :) Vi bestamde oss for att uppleva denna hogtidliga dag tillsammans. Gatorna var tomma och barerna var fulla. Vi gick till en hemmafest dar det fanns mat, en massa roda muggar och ett rum fyllt med manniskor som gapade och ropade hejvilt sa fort nagon gjorde touchdown. Det var en harlig dag av manga i raden i mitt saknade San Fran ♥
/d
 
Idag har jag palsat pa mig ordentligt, da det ar lite kyligt ute.
 
Forra aret i San Francisco
 
 
 
 

I wanna scream and shout and let it out And scream and shout and let it out

Sa dar nu har jag druckit 4 koppar te och last 5 kapitel ur boken sa nu tanker jag bege mig ut. Tanken slog mig "Varfor valja, nar man kan gora bagge?;)" Sa dar jatte roligt ar det trots allt inte att umgas med bara mig sjalv. /d
 
Titta vilket fint fjaderorhange jag fick av Gabbi i fodelsedagspresent. Hon har gjort det sjalv. Min van hon har manga talanger hon. Smyckedesigner ar bara en av manga saker hon ar duktig pa. 
 

While the suns going down' Not another soul around

Hej hopp!

Gabbi ar ute och provjobbar pa baren ikvall. Jag hade planerat att ha en kvall a la Diana, dvs lasa i min bok ”The Moment” av Douglas Kennedy, fick den i julklapp, men borjade inte lasa den foren  harom dagen. Sedan hade jag tankt att dricka massa te, en av varje sort som vi har hemma - for Er som kanner mig vet att det ar lyx for mig att frossa i te. Helt enkelt ha en hel kvall inne (var ett tag sedan och sarskilt som jag var ensam) och aven fast jag alskar min wifey ar det skont att ibland bara vara sjalv och gora sadant man alskar och bara kan gora sjalv. 
 
 
Men sa horde en van av sig nyss och ville umgas, och jag har lite daligt samvete for jag har inte traffat henne sa mycket pa senaste tiden (svart att hitta tid ibland)... sa jag kanske borde passa pa ikvall. Vi kanske till och med kan smyga forbi baren och smygfota lite bilder pa bartendern G sa att Ni kan fa se sjalva hur hon ser ut bakom baren for once ;) /d
 

 
 
 
 
 
 
 

Mögelmys...

Lite innan min flytt till Paris fick Diana mögel i lägenheten, och sedan dess har det bara blivit värre och värre för varje dag. Den senaste månaden har jag och Diana varit varit sjuk om vart annat, och det tycks aldrig gå över! Nu har vi kommit till insikt att det måste vara möglet som gör att vi båda hostar hela nätterna, är helt täppta och har ledvärk. INTE OKEJ!
 
 
Ska man behöva bo såhär??
 
 

Hear the beat, now let's hit the floor

Godeftermiddag! 

Vi klev upp sent idag... men a andra sidan la vi oss inte foren vid 4 efter att ha avslutat kvallen ”tidigt”. Efter middagen (som bestod av bryssel- och rodkals soppa, later valdigt polskt, men valdigt gott) blev det en debatt om vem som skulle mana sig ner till affaren och kopa lite vin. Allt handlar givetvis om att ingen av oss vill behova ga upp for 8 vaningar frivilligt. Givetvis blev det jag som fick ta pa mig that challenge...
Igar unnade vi oss var favorit rose - Lambrusco, jatte god! Sedan kom Kim, en trevlig amerikansk tjej hit och joinade var lilla pre-party vilket var jatte trevligt. Kvallen slutade med klackarna i taket pa Concoran's (sa klart). Nu ska vi passa pa att ta oss ut nar solen skiner, tidigare idag haglade det (!) Trevlig helg allihop! /d
 
P.s Roligt att fler skriver kommentarer, fortsatt med det! :) 
 
Det basta med att bo med Gabster maste anda vara att jag nu har tva garderober ;) Igar kvall lanade jag den har vinroda, fina klanningen :)
 
 
 
 

Partypinglan?

Så igår var jag och jobbade med lilla E, gick bra gillar verkligen både henne och hennes mamma. Kom hem igen vid 8 och då hade frugan förberett middagssoppan, sen poppade vi en flaska av vårt favoritvin, Emilia Lambrusco. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, mitt humör bara totaldippade och jag ville inget hellre än att blåsa av kvällen helt och hållet, men efter lite kloka ord från min fantastiskt fina vän så bestämde jag för att ta mig i kragen. 
 
Vid 11 kom en amerikansk tjej, Kim, hit och gjorde oss sällskap. Väldigt trevlig tjej, det var första gången jag och Diana träffade henne så man vet ju aldrig hur man ska klicka. Planen var ju som sagt att gå till Buddah bar och ta en drink, men killana vi skulle dit med började bli riktigt jobbiga så vi bestämde oss för att gå till det alltid så självklara valet, corcoran's! 
 
Har ju inte hört från dem angående jobb varken igår eller idag, men när jag kom dit stötte jag på den bartender som visade mig runt och så sist. Hon berättade då att de fortfarande håller på att testa folk. Så vi dansade litegrann och gick sedan upp för att köpa oss en drink, och då var killen som höll i provjobben i baren och viftade till sig mig för att presentera mig för chefen som inte jobbade när jag provade. Han vinkade i sin tur till sig mig och vi gick ut och han bad mig komma in och jobba ikväll igen mellan 7 och 5 så får vi la se hur det blir sen. Om inte annat ska det bli väldigt kul oavsett och jag får jobbet eller inte, för att den baren är verkligen rolig att vara på oavsett om man jobbar eller inte. Dessutom blir det lite extra pengar, vilket är nåt jag verkligen behöver! 
 
Mitt humör återhämtade sig dock aldrig riktigt, så jag och Diana drog oss hemmåt vid 3 och hade lite mysigt "fyllekäk" hemma i lägenheten, eller ja jag vet inte om man kan kalla ägg och grönsaker för fyllekäk, haha. Nu ska vi ta och äta lite brunch här! //G
 
Det här vinet må ha kostat 1 euro, men vad glada vi var att vi fick korka upp en Lambrusco igår! :)

Rum and raybans...

...är vad vi dansar till ikväll.
 

Buddah bar...

Nu ska jag precis ta och bege mig till jobbet, ska åka och träffa en liten tjej på 18 månader som jag kommer att ta hand lite om i framtiden. Senare ikväll ska vi till buddah bar med härligt folk och ta lite drinkar. Verkar vara ett unikt ställe här i Paris med en stor staty av buddah mitt i lokalen. Så det blir start där så får vi se vart kvällen tar oss senare. Bisou! //G
 
Lånad bild.

Prosit!

Jag antar att det ar sant det dom sager ”man blir som man umgas”. Gabbi har blivit som mig, kritik polisen #1. Jag nos nyss och far hora att hennes trumhinnor spricker. Vad hande med ”God bless you”? Och inte vill jag halla tillbaka pa mina nysningar heller, for Ni vet val att varje gang man gor det dor ungefar 1000 hjarnceller? Och det har man inte rad med. So I’d say sneeze it away! /d
 
 

You're my river running high, run deep, run wild

Trots att jag vaknade upp mitt i en byggnadskonstruktion (grannarna renoverar lagenheten) kanner jag mig gladare an nagonsin :) Borrandet i orat och hammrandet skuggar inte over gladjen som fortfarande sitter i fran gardags kvallen. 
 
Efter att ha spanat in ett par klubbar som inte kandes sa dar jatte roliga begav vi oss till en bar gata i latinkvarteren. Dar vet man att man alltid har roligt! Vi valde givetvis den irlandska baren pa gatan (vi alskar irish pubs, dar har man garanterat alltid roligt). Within seconds kom en kille fram till oss och fragade vart vi var ifran, nar han horde Uppsala bestallde han in shotsen direkt. Hans karlek for Uppsala kan beskrivas som ett barns karlek for Jultomten. Sa detta skulle givetvis firas med shots! Den tredje shotten vagrade jag att skala for Uppsala (2 rackte mer an val) sa det fick bli for Stockholm istallet, mycket mer rimligt tycker jag :) Sedan blev det en skal for Hummus, Zlatan och Lykke Li.
 
Det var ett gang skona killar och tjejer harifran Paris. Vi dansade hela kvallen och stapplade inte in i taxin foren solen gatt upp igen. Tidigt pa morgonen skuttade vi ut ur taxin med en varsin ros i handen och stora leenden pa vara lappar. Trots allt dansande under kvallen bar lyckan i hjartat upp mina ben for alla 8 vaningar, utan klagomal. Val uppe i lagenheten blev det en hel del recaps fran kvallen innan vi somnade sott i vara sangar. Ikvall taggar vi om :) Men forst ska jag forsoka vara produktiv under dagen, rensa bland en hog av pappersarbete, traffa en van och njuta av vetskapen att jag har varldens basta van och att jag bor i en av varldens basta stader. /d
Efter en dag fylld med otur taggar Partypinglan G om! 
 
 
 
Det slutade med att vi hallde upp vara egna shots, bartendern hade svart att hanga med
(revenge) One too many shots? ;)
 
Kandes bra att min storsta karlek, USA, inte kandes allt for langt borta under kvallen. 
 
Lyckad kvall. Lycklig tjej.
 
 


 

Lemonshots and schummus!

Efter en dålig dag bestämde vi oss för att göra det mesta av kvällen! Så vi gjorde oss iordning och festade till det på vårt 1 euros vin och drog oss sedan ut för att möta upp Allora och hennes vänner på wanderlust. Halvägs dit får jag ett mess att wanderlust hade en jättedålig kväll och att det inte var nån ide för oss att åka dit, så då bestämde vi oss för att möta upp Alex på Mix Club istället. MEN jag tror att varken jag eller Diana någonsin har känt oss så gamla bland alla aspackade fjortonåringar... Så vi satte oss och googlade lite barer och bestämde oss för att gå till Princess and the Frog, mest för att vi gillade namnet. 
 
När vi kommer dit ser det helt dött ut men mitt emot låg en irländsk bar som såg helt okej ut. Så vi går in och sätter oss en stund men känner inte att vi får rätt vibbar. Så precis när vi reser oss för att gå kommer ett gäng libanesiska killar fram med en hel bricka lemonshots och på den vägen var det. Tror att vi säkert fick i oss en 15 shots var och de flesta samtal handlade på något vis om hummus, men satan va kul vi hade! Bra musik spelade dem så vi fick dansa en massa, och bäst av allt så fick Diana och jag vår första ros i Paris, haha! Sen droppade dem av oss med taxi hem, LYCKAD KVÄLL! //G
 
 
One shot too many? :P
 
Rough night?
Står nu och pryder vår mysiga lägenhet.

Just my luck...

Vilken dag är allt jag kan börja med att skriva. Jag tror att gårdagen kan ha varit den mest otursfyllda dagen i mitt liv. Åkte först med Diana till jobbet för att skriva på mitt kontrakt. Börjar gå och leta efter min arbetsgivares kontor som enligt beskrivning bara skulle ligga en fem minuters promenad bort, rakt fram från deras hus. Så där börjar jag irra tills det att jag inser att det här kan ju inte vara rätt väg. Ringer Diana som skickar tusen SMS med sväng hit sväng dig, så det slutatde med att jag fick gå tillbaka och byta mobil med henne. Promenaden tog inte fem minuter utan en halvtimme och när jag var tillbaka igen hade jag rediga skavsår hela fötterna. 
 
Sen begav jag mig hemmåt för att sätta igång med tvätten. Börjar gå och leta en tvättomat och tillslut hittar jag en. Stoppar i tvätten sätter mig ner och ska precis börja på min bok då det kommer fram en man och börjar prata en massa goja. Tillslut fick jag säga till honom att jag inte ville prata och att jag skulle fortsätta läsa, så jag pluggar in båda hörlurarna och höjer musiken och börjar läsa. Kvar står han helt oberörd och fortsätter prata med mig, när han efter ett tag inser att jag inte kommer att ge mig så börjar han sjunga ut Rihannas låt Diamonds på högsta volym, och så fortsätter det i 30 minuters tid. Väl hemkommen var jag på bättre humör då jag påväg hem hittat vin för en euro, 10 kronor, det är vad jag kallar fynd! Men glädjen blev kortvarig då jag packar upp tvätten och ser att min fina Ralph Lauren tröja har blivit helt förstörd. Det roliga med det är att Diana har en likadan och jag körde våra i samma maskin men den är det inge fel på. 
 
Kanske en bra sak att baren inte ringde igår för då hade jag garanterat inte fått jobbet! Så det enda positiva som hände var att Mr. M hörde av sig och ville ses. Tyvärr hade jag planer för gårkvällen redan och idag flyger han till Berlin över helgen så det får bli nästa vecka. 
 
Vet inte om man ser så tydligt men det är blåa fläckar över hela...

thedreamteam.blogg.se

Den har bloggen, handlar om oss - ”The Dreamteam”. En sondag formiddag, nykommen till USA, sitter Gabrielle alldeles sjalv pa ett obligatoriskt au pair mote. Efter en timma utan att nagon kommit fram och introducerat sig ar hon redo att kasta in handduken. Pa andra sidan stan tvingar sig en trott Diana upp ur sangen, efter en lang natt av festande, hon svar hela vagen till bussen i vetskap om att hon ar sen till motet och forbannar dessa trakiga moten och ar nara pa att skita i att kliva av bussen och fortsatta hela vagen hem. Istallet drar hon pa sig sina solbrillor och valjer att mota storstaden och dess alldeles for hoga ljudniva. Och tur var val det for sekunder senare moter Diana Gabrielle. En fras utbytes och sedan var var forsta dejt bestamd. Därefter tog det fart, och vad som idag kallas "The Dreamteam" växte fram. Från San Francisco, till Hawaii, till Vegas till Paris och slutligen nu Uppsala. Folj oss pa var resa genom varlden och genom var vanskap.

RSS 2.0