Radioactive

Okej gott folk, nu drar vi igång bloggen igen!! Diana har inget internet, men jag kommer att publicera inlägg åt henne så länge men dem kommer inte komma lika ofta. Inledningsvis, låt oss reda ut kaoset!
 
Så den morgonen vi skulle ge oss ut för en heldag på Paris gator fick lite av en annan utgång... Som vi visat er förut så har vi haft mögel i lägenheten, vilket bara blivit värre och värre med tiden. Jag och Diana har båda haft svårt och andas i samband med en rad andra symptom på grund av detta. Men så den här mogonen gick Diana för att hämta lite papper i vår bokhylla och fann då en massa mögeldjur som krälade på hela vår bokhylla och våra saker, när vi började titta var dem över hela väggen. 
 
Paniken satte in och resväskorna åkte fram, vi MÅSTE ut! alla saker i bokhyllan fick vi slänga. Sen gick allt väldigt fort därifrån, vi sa upp oss från jobb, sa upp lägenheten och bokade flyg hem till kalla Sverige. Det tidigaste flyget vi fick tag på lyfte dagen efter 20.30 på kvällen och mellanlandade i Oslo i nio timmar, men det var det det fick bli. Tanken var att spendera natten på flygplatsen, men när jag ringde Mr. M för att säga hejdå så insisterade han på att vi båda skulle sova där, sagt och gjort! Sen begav vi oss till flygplatsen, hade trots att livet var/är skit, en fantastiskt rolig flygtur hem och landade i Svea fredag morgon. 
 
Ljusglimten i det här eländet är ändå att vi fortfarande har varandra, utan det hade det varit betydligt jobbigare än vad det var. Men det tråkigaste med det hela måste ändå vara det faktum att jag fick jobbet på turistaffären samma dag vi åkte och att jag blev tvungen att lämna min Mr. i romantikens stad. Men det är bara att ta nya tag helt enkelt! 
 
Första hänget i San Francisco, finare vän får man leta efter! <3
 
//Gabrielle
 
 
 


Kommentarer
citron

Tur att D hade lämnat tillbaks Moberg till storasyster. Annars hade hon inte blivit så glad...

2013-02-20 @ 20:21:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thedreamteam.blogg.se

Den har bloggen, handlar om oss - ”The Dreamteam”. En sondag formiddag, nykommen till USA, sitter Gabrielle alldeles sjalv pa ett obligatoriskt au pair mote. Efter en timma utan att nagon kommit fram och introducerat sig ar hon redo att kasta in handduken. Pa andra sidan stan tvingar sig en trott Diana upp ur sangen, efter en lang natt av festande, hon svar hela vagen till bussen i vetskap om att hon ar sen till motet och forbannar dessa trakiga moten och ar nara pa att skita i att kliva av bussen och fortsatta hela vagen hem. Istallet drar hon pa sig sina solbrillor och valjer att mota storstaden och dess alldeles for hoga ljudniva. Och tur var val det for sekunder senare moter Diana Gabrielle. En fras utbytes och sedan var var forsta dejt bestamd. Därefter tog det fart, och vad som idag kallas "The Dreamteam" växte fram. Från San Francisco, till Hawaii, till Vegas till Paris och slutligen nu Uppsala. Folj oss pa var resa genom varlden och genom var vanskap.

RSS 2.0