Lemonshots and schummus!

Efter en dålig dag bestämde vi oss för att göra det mesta av kvällen! Så vi gjorde oss iordning och festade till det på vårt 1 euros vin och drog oss sedan ut för att möta upp Allora och hennes vänner på wanderlust. Halvägs dit får jag ett mess att wanderlust hade en jättedålig kväll och att det inte var nån ide för oss att åka dit, så då bestämde vi oss för att möta upp Alex på Mix Club istället. MEN jag tror att varken jag eller Diana någonsin har känt oss så gamla bland alla aspackade fjortonåringar... Så vi satte oss och googlade lite barer och bestämde oss för att gå till Princess and the Frog, mest för att vi gillade namnet. 
 
När vi kommer dit ser det helt dött ut men mitt emot låg en irländsk bar som såg helt okej ut. Så vi går in och sätter oss en stund men känner inte att vi får rätt vibbar. Så precis när vi reser oss för att gå kommer ett gäng libanesiska killar fram med en hel bricka lemonshots och på den vägen var det. Tror att vi säkert fick i oss en 15 shots var och de flesta samtal handlade på något vis om hummus, men satan va kul vi hade! Bra musik spelade dem så vi fick dansa en massa, och bäst av allt så fick Diana och jag vår första ros i Paris, haha! Sen droppade dem av oss med taxi hem, LYCKAD KVÄLL! //G
 
 
One shot too many? :P
 
Rough night?
Står nu och pryder vår mysiga lägenhet.


Kommentarer
Michael Bäckman

nej tack. Inga lemonshots men gärna Hummus. Här tjejer. Hummus recept

500 g kokta kikärtor

5 hackade vitlöksklyftor

5 msk tahini (sesampasta)

2 citroner

2 krm cayennepeppar

1 dl olivolja

1 tsk salt

2 msk spiskummin


Kör kikärtorna i mixern.

Blanda i Tahinin. Pressa saften ur citronerna och blanda ner i mixern.

Häll i kryddorna och mixa allt till en slät massa.

Häll i olivljan och mixa vidare, tills hummusen känns smidig och bredbar.






Svar: Åh om vi hade en mixer skulle jag sätta igång på en gång, du vet ju hur mycket jag äslar din hummus!
thedreamteam.blogg.se

2013-02-01 @ 14:09:36
URL: http://michaelbackman.blogspot.com
Michael Bäckman

...äslar??? Hade du börjat dricka av en euros vinet redan här;)

Svar: Haha nej du känner väl mig? skriver ju fortare än jag behärskar!
thedreamteam.blogg.se

2013-02-01 @ 20:13:12
URL: http://michaelbackman.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thedreamteam.blogg.se

Den har bloggen, handlar om oss - ”The Dreamteam”. En sondag formiddag, nykommen till USA, sitter Gabrielle alldeles sjalv pa ett obligatoriskt au pair mote. Efter en timma utan att nagon kommit fram och introducerat sig ar hon redo att kasta in handduken. Pa andra sidan stan tvingar sig en trott Diana upp ur sangen, efter en lang natt av festande, hon svar hela vagen till bussen i vetskap om att hon ar sen till motet och forbannar dessa trakiga moten och ar nara pa att skita i att kliva av bussen och fortsatta hela vagen hem. Istallet drar hon pa sig sina solbrillor och valjer att mota storstaden och dess alldeles for hoga ljudniva. Och tur var val det for sekunder senare moter Diana Gabrielle. En fras utbytes och sedan var var forsta dejt bestamd. Därefter tog det fart, och vad som idag kallas "The Dreamteam" växte fram. Från San Francisco, till Hawaii, till Vegas till Paris och slutligen nu Uppsala. Folj oss pa var resa genom varlden och genom var vanskap.

RSS 2.0