A day for the arts

Igår hade jag och Diana en liten konstdag. Ni som känner oss kanske funderar på varför? Varken jag eller Diana är särskilt kullturella, men det hör lite till Paris att besöka deras museéum. Första museét blev d'Orsay, ett museéum där dem visar en massa gamla statyer. Påväg dit gick vi lite vilse och hamnade på en bron där en massa hänglås som kärlekspar har hängt dit hängde, otroligt fint. Skulle väl säga att museét var lite av en flopp, men då har man ju iallafall varit där så nu vet vi vad vi tycker om det. 
 
Museéum nummer två blev Centre Pompidou som verkligen överraskade! Det är den franska motsvarigheten till moderna museét och det var verkligen roligt att gå på. Vi såg bland annat bilder målade av Chagall och Picasso. Efter satte vi oss och njöt av vår första franska starbucks kaffe - San Francisco style ;)
 
 
Centre Pompidou
 
 
 
 
Chagall
 
Känns som att Diana är ett ganska internationellt namn, men tydligen inte... Tiana ;)
 
 
//Gabrielle


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thedreamteam.blogg.se

Den har bloggen, handlar om oss - ”The Dreamteam”. En sondag formiddag, nykommen till USA, sitter Gabrielle alldeles sjalv pa ett obligatoriskt au pair mote. Efter en timma utan att nagon kommit fram och introducerat sig ar hon redo att kasta in handduken. Pa andra sidan stan tvingar sig en trott Diana upp ur sangen, efter en lang natt av festande, hon svar hela vagen till bussen i vetskap om att hon ar sen till motet och forbannar dessa trakiga moten och ar nara pa att skita i att kliva av bussen och fortsatta hela vagen hem. Istallet drar hon pa sig sina solbrillor och valjer att mota storstaden och dess alldeles for hoga ljudniva. Och tur var val det for sekunder senare moter Diana Gabrielle. En fras utbytes och sedan var var forsta dejt bestamd. Därefter tog det fart, och vad som idag kallas "The Dreamteam" växte fram. Från San Francisco, till Hawaii, till Vegas till Paris och slutligen nu Uppsala. Folj oss pa var resa genom varlden och genom var vanskap.

RSS 2.0